Vrijdag 27 november - 2e voorronde NK VO

23-11-2015 16:10

Vrijdag 27 november wordt de tweede voorronde van het NK Schoolschaken Voortgezet Onderwijs 2016 gespeeld.

VO I (alle leerjaren): spelen in KNSB toernooikamer 'Room 1'
VO II (leerjaren 1 en 2): spelen in KNSB toernooikamer 'Room 2'

Zorg dat je door de toernooileider geregistreerd wordt, als hij het niet uit zich zelf doet, druk dan op het tabblad 'Spelers' op 'Meedoen'. 

Via de chat kun  je ook vragen stellen, gebruik deze optie met mate, anders is het niet bij te houden.

Blijf in de toernooikamer: als je na registratie de kamer verlaat, is het mogelijk dat je niet ingedeeld wordt voor de volgende ronde.

Speeltijden: van 15.30 tot 17.00 uur; registratie start 15.15 uur.

Team/Individueel: Er wordt gespeeld om teamprestaties maar het is ook mogelijk om als individuele speler deel te nemen. De vier beste resultaten opgeteld per school vormen het teamresultaat.
De twee teams met de hoogste teamscore plaatsen zich voor de teamfinale in Wijk aan Zee, de teamfinale is op vrijdag 15 januari 2016.

Speeltempo: Het speeltempo per speler is 3 minuten plus 3 seconden toegevoegde tijd per zet. Er worden zeven ronden gespeeld.

Alle spelers moeten zich vooraf registreren via dit formulier, dit omdat wij willen weten wie je bent en voor welke school je uitkomt.

Meer informatie.

Tijdens het toernooi wordt de scholenstand via de chat doorgegeven.

De 16 (basis)spelers van de geplaatste teams van kwalificatietoernooi 1 mogen niet meer meespelen in deze kwalificaties. Zie voor hun namen de toernooisite: http://nkscholen.schaakbond.nl/vo-i/scholen en http://nkscholen.schaakbond.nl/vo-ii/geplaatste-scholen

De overige spelers van deze scholen mogen wel nog meespelen. Zij kunnen zich eventueel met een tweede team van vier andere spelers ook proberen te plaatsen voor de finale. De geplaatste teams mogen de teamsamenstellingen na de kwalificaties nog wijzigen tot uiterlijk 10 januari 2016. Zie verder de informatie over de finale: http://nkscholen.schaakbond.nl/vo-i/speelschema-en-tijden

Document acties
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.