Indelingen middenbouw gepubliceerd

09-06-2016 13:15

De indelingen van de groepen voor de middenbouw voor 11 juni zijn gepubliceerd. Er staan op dit moment 283 spelers geregistreerd en een reserve voor groep 3. Een record!

De indeling over de speelzalen is afgestemd op de grootte van de groepen. De groepen 3A en 3B zijn de grootste groepen en zijn dan ook in de grootste lokalen geplaatst. Zie de plattegrond van de speelzalen voor 11 juni.
Bij de aanmelding 's ochtends ontvangen de teamleiders een kopie van de plattegrond en een namenlijst van hun team met de lokaal nummers. Ze worden gevraagd hun spelers op tijd naar het juiste lokaal te begeleiden.
Erg belangrijk is dat steeds van elke partij de uitslag direct na afloop wordt doorgegeven aan de wedstrijder van de betreffende speelzaal en dat de teamleider de uitslag bij de eigen speler verifieert om misverstanden achteraf te voorkomen.
De drie teamklassementen worden na elke ronde bijgewerkt en gepubliceerd. Er zijn 5 teams die in het grote klassement (15-20 spelers) meedoen, 8 teams in het middelgrote klassement (10-14 spelers) en 15 in het kleine teamklassement (max. 9 spelers). Zie scholenstand

Document acties
Realisatie door Four Digits op basis van Plone.